Horeca

Stadspark Groningen has got it all. Ja nee maar echt. Een verblijf in het park prikkelt alle zintuigen. De lucht is er schoon, je kunt ongestoord met bomen knuffelen en aangename bosaroma’s tot je nemen. En ontbijten, lunchen, dineren, picknicken, toiletteren, douchen en logeren is ook toegestaan. 

Camping Stadspark
Nummer 24 op de plattegrond

Van dagjesmensen tot studenten, buur-Duitsers en buur-Drenten: de Stadspark Camping staat er sinds 1960 seizoenen lang vol mee. Geef ze eens ongelijk. Het is er fantastisch. Zelfs als Stadjer is het niet gek om er voor een nacht je kamp op te slaan en zo de drukte van de stad te ontvluchten. Ook leuk: na op excursie te zijn geweest kun je aldaar, in het Eethuys, een lekker hapje eten. 


Voor meer info en/of vragen campingstadspark.nl

Kiosk
Nummer 19 op de plattegrond
Cappuccino’s met gevulde koeken. Chips en chocolademelk. Ranja met een zakje snoep. Begin de dag met een flinke wandeling en strijk meteen hongerige maag neer op ’t terras bij de kiosk. Fantastisch want terwijl jij lekker aan het smikkelen bent zie je aan de overkant de boerderijdieren jaloers naar jouw hapje kijken. Zomers open van ma t/m zo van 10u tot 17u, ’s winters op dezelfde dagen van 10u tot 16u.  


Voor meer info en/of vragen ga naar werkpro.nl

Picknickvelden
Nummer 21, 22, 23 op de plattegrond

Voor alle dolverliefde stelletjes, kookclubjes en kinderpartijen: spreid je kleedje uit in het Stadspark! Geef het gras van het Noorder-plantsoen zijn welverdiende rust en verplaats je mand naar een van de vele picknickvelden van het Stadspark. Ook Thuisbezorgd, Fooddrop en UberEats weten ’t park te vinden. Wel even alles opruimen hè, voordat je vertrekt. 

Hollander ijs
Nummer 25 op de plattegrond
Als de dagen lang zijn en de zon hoog aan de hemel staat, dan is er geen ontkomen aan: de bekende rood met witte ijskraam van meneer Hollander aan het begin van de Concourslaan. Rond 1910 begon de verkoop van ambachtelijk schepijs en vandaag de dag staat zijn kraam er nog steeds. In de winter niet natuurlijk, maar dat snap je zelf ook wel. 


Voor meer info en/of vragen ga naar hollanderijs.nl 

Restaurant Ni Hao Stadspark
Nummer 20 op de plattegrond

Weet je wat een leuk idee is? Met je liefje, een picknickkleedje, en een bakkie Babi Pangang aan de vijver van het park vertoeven. Je haalt je to-go af in het mooiste en oudste parkpaviljoen van Groningen. Want daar huist wereldrestaurant Ni Hao sinds jaar en dag. Geen zin in een bord op schoot? Je kunt ook gewoon een tafeltje reserveren. 


Voor meer info en/of vragen ga naar stadspark.nihaorestaurants.nl

Plattegrondje nodig?